Workshop: correcte looptechniek

11230569_974504972568765_1828640172_nEen levenlang leren, het wordt altijd aangeraden. Daarom dat ik vorig jaar in september alvast startte met de opleiding tot fitness instructeur bij Syntra in Hasselt.

In het kader daarvan ga ik in maart ook nog even een korte workshop over correcte looptechniek mee pikken. Kwestie van een zo uitgebreide mogelijke kennis te hebben, moest ik ooit personal trainer willen worden. Maar daarvoor zal ik nog wel een paar andere cursussen moeten volgen, maar dat is voor later.

Uiteraard is deze workshop ook mooi meegenomen voor mezelf, nu ik van de Iron Viking één van mijn doelen voor 2016 gemaakt heb. Beter lopen = efficiënter lopen en minder kans op blessures. Het is dus een win-win situatie.

Wil je jezelf of jouw klanten correcter, beter en economischer laten lopen? Wil je er voor zorgen dat er minder loopblessures ontstaan of ben je gewoon wel eens geïnteresseerd hoe je correct moet lopen? Schrijf je dan nu in.

In de opleiding gaan we kijken op welke verschillende manieren wij ons lopend kunnen verplaatsen? We gaan analyseren welke manieren het beste zijn voor ons lichaam en waardoor het minste blessures ontstaan. Verder gaan we werken met loop verbeterende oefeningen en ga je naar huis met een schat aan informatie.

Comments

comments

12 thoughts on “Workshop: correcte looptechniek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *