Voorbereidingen voor de tentoonstelling

Mijn tentoonstelling komt stilaan dichterbij en gisteren besefte ik opeens dat ik nog een hele hoop moet doen.

Om te beginnen moet ik natuurlijk mijn foto’s bestellen. Ik doe dat trouwens bij Smartphoto, hun fotoposters zijn van heel goede kwaliteit en ook op gebied van prijs en service zijn ze heel sterk. Omdat ik zelf de foto’s op een houten plaat kleef moet ik ook nog de houten MDF platen gaan halen en op maat laten zagen, de lijm bestellen (hiervoor gebruik ik Pattex Hobby Spray corrigeerbaar) en verf gaan halen om de randen van de houten platen zwart te verven. Uiteraard moeten de foto’s dus ook op de platen gelijmd worden en de platen voorzien worden van oogvijzen.

Daarnaast moet ik ook nog titels verzinnen om aan de foto’s te geven. Want geef toe, de titels zoals Chair of Stairs zijn niet zo geslaagd. Bij de vorige tentoonstelling hadden alle foto’s de titel van een liedje en de reacties hierop waren unaniem positief zodat ik dit nu ook ga doen. Gelukkig krijg ik hierbij hulp van een vriendin.

Ik heb dus best nog wel wat werk voor de boeg. Maar er zijn ook een paar zaken die voor mij gedaan worden door de mensen van de gemeente Tielt-Winge. Zij zorgen onder andere voor de uitnodigingen en ook de organisatie van de vernissage nemen zij voor hun rekening. Dat bespaart me wel wat werk en natuurlijk ook wat geld.

Comments

comments

14 thoughts on “Voorbereidingen voor de tentoonstelling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *