Project 30

Vanaf 1 januari ga ik me 30 dagen lang wagen aan het paleo-dieet en dit met hulp van Elke. Op haar website project gezonder kan je je ingschrijven voor #project30. De bedoeling is dat ik 30 dagen strikt paleo ga eten. Elke gaat me daarbij helpen door dagelijkse mails met recepten, tips of motivatie om het vol te houden.

Mijn plan is om nog wat gezonder te gaan leven en wat vet kwijt te spelen en nog wat extra spiermassa op te bouwen. Hierbij is voeding uiteraard heel belangrijk en omdat ik al veel goeds hoorde over paleo, zeker van mensen die crossfit doen (zoals bijvoorbeeld Wannes), wil ik het zelf ook eens proberen. En wanneer past dat beter dan in januari, als ik nog vol goede voornemens zit?

En ik wil er uiteraard ook over bloggen. Een beetje sociale druk voelen om het te blijven volhouden als het wat moeilijk gaat, want het is natuurlijk leuker om te kunnen schrijven dat het allemaal zeer vlot gaat en dat ik vooruitgang boek dan te moeten toegeven dat ik het niet heb volgehouden. Verwacht dus maar geregeld updates van hoe ik me voel en of ik gewicht verlies of niet. En hopelijk krijg ik dan de steun om het vol te houden.

To be continued…

Comments

comments

23 thoughts on “Project 30

  1. Toen ik dit voor de eerste keer deed begon ik ook meteen in de fitness. Was fameus onder de indruk van vorderingen en van hoeveelheid eten dat ge kunt binnenkrijgen :).
    Succes. Ik doe ook mee trouwens.

  2. Pingback:Nieuwe gewoontes aanleren | Young Crazy Fool

  3. Pingback:Project 30: de eerste week | Young Crazy Fool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *