Project 30: Dag 1

Vandaag is dag 1 van mijn Project 30 waarbij ik 30 dagen strikt paelo ga eten. Tijd om eens na te gaan wat ik er eigenlijk van verwacht.

Om te beginnen is één van mijn doelen om strakker te komen, een beetje vet en centimeters op de buik verliezen. Deze maand moet eigenlijk de basis worden om een goede fysiek te hebben tegen dat de zomer er aan komt. Daarnaast wil ik ook wel meer energie of anders gezegd, ik wil af van de dipjes die ik soms overdag of ‘s avonds heb. Ik wil meer energie om naar de fitness te gaan of om te gaan lopen. Ik las her en der al dat paleo me hier bij kan helpen, dus ik ben er erg benieuwd naar.

Ik hoorde ook al dat het soms moeilijk gaat zijn de komende 30 dagen maar dat neem ik er graag bij, het is tenslotte maar 30 dagen. Daarna kijk ik of de resultaten voldoen aan mijn verwachtingen.

Om af te sluiten nog snel even wat gegevens zodat ik na 30 dagen niet enkel gevoelsmatig kan oordelen of ik er baat bij had.

Gewicht: 91 kg
Buik: 88 cm
Biceps: 42 cm
Borst: 111 cm
Benen: 60 cm
Mijn vetpercentage laat ik vanavond nog opmeten in de fitness.

Comments

comments

21 thoughts on “Project 30: Dag 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *