Naar de zoo

Gisteren hadden we een grote verrassing voor Lenka. Omdat ze zo gek is van zowel dieren als treinen besloten we om een uitstapje te maken naar de zoo van Antwerpen, met de trein!

Ook al hebben wij een abonnement voor de Zoo en Planckendael was het ook voor mij jaren geleden dat ik nog eens in de Zoo was en dus was de Kerstvakantie het ideale moment om nog eens te gaan. En het was een succes.

We hadden op voorhand niets tegen haar gezegd over waar we naar toe gingen of hoe we naar daar zouden gaan. Haar reactie toen de trein het station binnenreed was dan ook zeer mooi. Ook tijdens de treinrit kon je gewoon aan haar gezichtje zien dat ze er van genoot.

Lenka
Lenka

Ondanks dat de Zoo kleiner is dan Planckendael is het zeker een bezoekje waard. Er zitten namelijk dieren die je in Planckendael niet vindt. Zoals de schattige pinguïns, of de zeehonden. En als je de kans hebt moet je zeker eens naar de zeeleeuwenshow gaan kijken. Plezier gegarandeerd voor jong en oud. Ook de andere dieren hadden natuurlijk succes bij Lenka. Alleen de vogels, die konden haar niet zo bekoren. Maar het was toch een zeer geslaagde dag waarin Lenka haar hartje heeft kunnen ophalen. ‘s avonds was ze natuurlijk uitgeteld maar de blik in haar ogen sprak boekdelen, ze had zich geamuseerd en daar was het ons natuurlijk om te doen.

Comments

comments

10 thoughts on “Naar de zoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *