Garmin Forerunner gestolen

81J8WsZmJoL._SL1500_Sinds het winteruur lopen we op weekavonden niet meer in het bos, maar door het Webbekoms Broek. Hiervoor vertrekken we  altijd in centrum Diest. Op zich niets bijzonders, maar doordat we daar tussen de huizen zitten heeft mijn Garmin Forerunner altijd moeite om satellieten te vinden, met als gevolg dat ik soms tot 5 minuten op de stoep sta te wachten voor we kunnen vertrekken. En bij deze temperaturen is dat natuurlijk minder leuk.

Dus toen we ons vandaag ons aan het klaarmaken waren om te lopen (schoenen aan doen, jas en fluo jasje aandoen, … ) dacht ik even slim te zijn en mijn Forerunner buiten op de vensterbank te leggen om hem alvast satellieten te laten zoeken. Terwijl ik het doe zegt Donna, mijn loopbuddy,  nog dat ik dat best niet doe want voor ik het weet steelt iemand hem.

“Wat is die kans, denk ik bij mezelf?” terwijl ik hem toch op de vensterbank leg. Ondertussen maak ik me verder klaar. Spotify opzetten, oortjes in en muts op en we zijn klaar om te vertrekken. Hoogstens 4 à 5 minuten zitten er tussen het buiten leggen van mijn Forerunner en het moment dat ik de voordeur terug open doen. Maar dit was genoeg tijd voor iemand om mijn Forerunner effectief te stelen. Hij lag niet meer op de vensterbank! Ik heb nog geprobeerd om links en rechts te gaan kijken of ik iemand zag lopen, maar de straat was verlaten.

Nu ja, het is natuurlijk mijn eigen schuld. De gelegenheid maakt de dief natuurlijk. En niemand verwacht dat een Forerunner op een vensterbank daar hoort te liggen en natuurlijk is dat dan snel meegenomen. Jammer voor mij, ik had maar slimmer moeten zijn. Ik troost me met de gedachte dat er ergere dingen zijn in het leven en dat materiële zaken makkelijk te vervangen zijn. Ondertussen heb ik me al de Forerunner 210 besteld.

Ik weet dat het ijdele hoop is, maar moest er iemand weet hebben van een ‘gevonden’ Forerunner in de Overstraat in Diest, dan mag die dat altijd laten weten. Misschien helpt het om deze post te delen op de social media, in de hoop dat iemand hem mij alsnog kan terug bezorgen.

Comments

comments

33 thoughts on “Garmin Forerunner gestolen

  1. Pingback:'Eerlijke' vinder | Young Crazy Fool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *