Een nieuw begin

Begin 2005 begon ik te bloggen op wimblog.be. Ik schreef voornamelijk over mijn belevenissen, die niet altijd even spannend waren, maar ik bouwde langzaamaan een vast publiek op die mijn blog regelmatig bezochten.

Een hele tijd ging bloggen vanzelf, maar de laatste maanden merk ik dat het moeizaam gaat. Ik heb wel ideeën genoeg, maar ik krijg ze maar moeilijk verwoord. Waar ik vroeger aan een blogpost begon en in één keer alles neerschreef was het de laatste tijd meer schrappen dan schrijven, drafts bewaren, opnieuw opendoen en weggooien. Frustrerend dus. Ook een paar reviews die ik wou schrijven zijn zo blijven steken.

En dus dacht ik, laat ik eens volledig opnieuw beginnen. Op een nieuwe domeinnaam dus. Met een blanco lei. Beginnen zonder vaste bezoekers en zonder bezoekers die via Google hier terecht komen. Het lijkt me een beetje beangstigend, dat wel. In het begin minder comments krijgen, terug alles opbouwen, maar misschien werkt het wel bevrijdend en ga ik terug graag en vlotter bloggen. En dat is het voornaamste, dat ik het terug graag (ga) doe(n).

Ps: Voor de mensen die mij niet (online) kennen, de domeinnaam is een verwijzing naar mijn twitter nickname Young Crazy Fool.

Comments

comments

4 thoughts on “Een nieuw begin

 1. Lap, ik heb je al gevonden 😉
  Bij mij is het ook zo, veel ideeen om over te bloggen, maar waarom zou ik het nog neerschrijven? Als soort van dagboek voor mezelf?

  Ik denk dat het persoonlijk bloggen echt wel passé is, nu zijn het meer techblogs en andere die veel gelezen worden.

  In ieder geval succes, ik stop je in de reader en wie weet becommentarieer ik één en ander wel eens.

  1. Zo snel zeg 😉
   Lekker tegendraads doen zit in mijn natuur, dus ik ga gewoon verder persoonlijk bloggen. Neh! 🙂

 2. Een nieuw begin werkt vaak verfrissend! Ik hou van persoonlijke blogs 😉 Succes met de nieuwe start!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *