Dikkere armen in 2 maanden

Dit weekend las ik op T Nation het Chin-Up project artikel en het leek me wel interessant. Hierin wordt beschreven hoe je in amper 2 maanden 1 inch (2,56 cm) kan toevoegen aan je biceps omtrek door enkel wat extra chin-ups te doen.

In het kort is het programma als volgt: Naast je gewone training doe je 1 maand lang elke dag een paar sets van 10 chin-ups, verspreid over de dag. Behalve op zaterdag, dan probeer je hoeveel herhalingen je kan doen op 5 minuten.

De tweede maand doe je elke dag 25 chin-ups met extra gewicht (door bijvoorbeeld een gewichtsvest aan te doen). En na twee maanden zouden je armen tot 1 inch kunnen groeien.

Lijkt interessant, niet? Dus dacht ik, laat ik het eens proberen en dus volg ik vanaf vandaag dit programma. Vanmorgen deed ik 10 chin-ups thuis en deze middag, tijdens mijn wandeling deed ik er 10  aan de monkey bars in het stadspark in Maastricht. Het lijkt allemaal weinig dus ik ben echt benieuwd naar het resultaat.

Ter informatie, vanmorgen was de omtrek van mijn biceps 41,5 cm.

Comments

comments

9 thoughts on “Dikkere armen in 2 maanden

  1. Pingback:Blast For Mass Endgame: Dag 22 | Young Crazy Fool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *