Diablo Fest

Voor de release van het nieuwe album ‘Follow The Deadlights‘ kondigt Diablo Blvd een eigen festival aan: Diablo Fest (part I) en dit in Trix in Antwerpen! Wie een ticket koopt voor het festival, krijgt een limited edition van de ‘Beyond The Veil EP‘ cadeau aan de avondkassa.

Diablo Blvd

Exact 3 jaar na het goed onthaalde ‘Builders of Empires‘ is Diablo Blvd terug met hun derde langspeler Follow The Deadlights‘. In afwachting van het full album is er de eerste single ‘Beyond The Veil‘. Deze song typeert duidelijk de stijl van de rest van het album: een muzikale trip die metal en heavy rock naadloos in mekaar laat overgaan. Met achter de knoppen het Amerikaanse duo Jay Ruston (Mix) en Paul Logus (Mastering) die eerder al verantwoordelijk waren voor het geluid van o.a. Anthrax, Stone Sour, Meatloaf en Steel Panther klonk de band nog nooit zo uitgebalanceerd als op ‘Follow The Deadlights‘. 

Op het programma van dit festival in de grote TRIX Zaal staan verder nog de Nederlanders van Vanderbuyst en het Belgische gitaargeweld van King Hiss, Your Highness enThe Setup geprogrammeerd. De fans van het zwaardere werk weten hiermee voldoende.

Dankzij Sony Music Belgium ga ik komende vrijdag naar de Trix, kom jij ook?

Bekijk hier de videoclip van “Follow The Deadlights”

Gratis download Beyond The Veil

Bestel tijdelijk het nieuwe album “Follow The Deadlights” aan de uitzonderlijke prijs van 7,99 EUR

Comments

comments

3 thoughts on “Diablo Fest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *