Concertbudget

Vorige week vroeg iemand me via Twitter wat mijn jaarlijks concertbudget eigenlijk is. En eerlijk gezegd heb ik daar niet echt een zicht op. Maar aangezien ik dit jaar redelijk wat concerten en festivals deed, gaat het toch over ettelijke honderden euro’s, zoniet meer dan 1000 euro.
En dus ga ik voor 2016 mooi bijhouden hoeveel ik spendeer aan optredens. Gewoon omdat ik er ook benieuwd naar ben, niet omdat ik vind dat ik er misschien te veel aan uit geef (hoewel er misschien mensen zijn die dat wel vinden).

Voor 2016 staan er voorlopig 4 optredens op het programma (Herny Rollins, The Kids, Muse en Iron Maiden) en staat de teller al op 178 euro. En met de voorlopige line up voor Graspop gaat er zeker nog wat bij komen!

Ik ga trouwens net hetzelfde doen voor alle obstacle course running events waar ik aan mee doe. Want zo een event kost toch ook al snel tussen de 35 en 60 euro en bijgevolg loopt het totale kostenplaatje ook snel op als je er, zoals dit jaar, een tiental mee doet.

Hebben jullie een idee hoeveel jullie uitgeven aan concerten of sporten? En hebben jullie een budget waar je je aan houdt zodat de kosten niet de pan uit swingen?

Comments

comments

8 thoughts on “Concertbudget

  1. tijdens mijn studententijd leefde ik van het ocmw en toen hield ik nauwgezet bij wat ik uitgaf.

    Ik ben een paar jaar geleden weer begonnen in ene google spreadsheet alle uitgaven bij te houden en die telkens in een categorie te zetten. Zeer leerrijk om te zien waar we % als gezin het meest geld aan uitgeven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *