Blast For Mass Endgame: Dag 8

Dag 7 was een rustdag, ok ik heb wel gelopen, maar ik heb niet met gewichten gesleurd, dus daar werd niet over geblogd. Vandaag dag 8 van het programma, de tweede week dus, en vandaag werd er weer de rug getraind. De nadruk lag vandaag op de achterkant van de rug, dus om  de dikte aan te pakken, met een grote variatie aan rows:

  • Barbell Bent Over Rows
  • T-Bar Rows
  • Single Arm Dumbbell Rows
  • Hammer Strenght High Rows
  • Wide Grip Seated Cable Rows
  • Wide Grip Pull-Ups

De eerste oefening was een blast-set, 100 herhalingen zo snel mogelijk afwerken (met natuurlijk de juiste techniek). Daarna begon het zwaar werk. Deze week waren het duidelijk minder herhalingen en kon ik dus heel  zwaar gaan, zeker bij de dumbbel rows, die als dropset moesten uitgevoerd worden.

De laatste twee oefeningen vormden samen een superset waarbij ik de pull-ups moest doen totdat ik niet meer kon. En dat punt kwam vrij snel. In de eerste set slaagde ik er amper in om 5 pull-ups te doen terwijl ik er de laatste set maar 3 meer uitgeperst kreeg. Helemaal leeg getraind dus en dat is de bedoeling. Hard work pays of in the end.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *