Blast For Mass Endgame: Dag 5

Voor de derde dag op rij deed ik vandaag geen ochtend workout, ik word er een beetje ambetant van. Maar de stijve beenspieren waren vandaag nog erger dan gisteren, dus ik steek het daar maar op.

In de fitness werd er vandaag echter wel geknald, want vandaag werd de borst getraind. Net zoals de vorige dagen ook hier een hoog volume aan herhalingen dus bleven de gewichten relatief laag, maar het gevoel zat goed. Ik heb goed de nadruk kunnen leggen op de correcte uitvoering van de oefeningen en op het aanspannen van de spieren. Eigenlijk zoals het hoort dus. De oefeningen vandaag waren:

  • Dumbbell Chest Press
  • Incline Dumbbell Flyes
  • Svend Press
  • Incline Bench Press
  • Dumbbell Pull Overs
  • Wide Grip Hammer Strenght Chest Press
  • Peck Deck

Ik ben wel benieuwd, of deze manier van trainen (veel herhalingen maken) echt het juiste effect gaat hebben. Maar dat zullen we binnen 12 weken zien veronderstel ik. Het enige dat ik nu kan doen is mij de volle 100% geven (ook wat betreft mijn ochtend workout) en zorgen dat mijn voeding en rust optimaal blijven en dan zullen de resultaten zeker en vast komen.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *