Blast For Mass Endgame: Dag 4

De dag na leg day is altijd de ergste van heel de week. En ook vandaag was dat niet anders. De trap en het toilet waren mijn grootste vijanden vandaag. Beiden gebruiken deed zoveel pijn. Maar ondanks dit werd er vandaag toch gelopen. 7 moeizame kilometers, maar ik heb ze toch maar gedaan. Aan mijn hartslag te zien, was het duidelijk dat ik me niet optimaal voelde, maar alleszins beter dan niet te gaan.

In de fitness waren de armen aan de beurt, een spiergroep die ik eigenlijk wel graag train. Ook vandaag was het volume weer hoog, en dat resulteerde weer in minder zware gewichten dat ik gewoon ben, maar toch was het afzien. Sommige oefeningen zat ik echt tegen het punt van spierfalen, nog voor het aantal voorgeschreven herhalingen bereikt was. Een teken dat de gewichten misschien nog iets te zwaar waren maar wel een goede training dus.

De oefeningen vandaag waren

  • Barbell Curls
  • EZ-Bar Preacher Curls
  • Single-Arm Dumbbell Preacher Curls
  • Overhead Dumbbell Triceps Extensions
  • Single-Arm Overhead Dumbbell Triceps Extensions
  • EZ-Bar Skull Crushers

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *