Blast For Mass Endgame: Dag 3

Vanaf nu is woensdag dus legday, en dat zal ik geweten hebben.

Op zich was het een rustige dag. Vanmorgen voelde ik me niet voldoende gerecupereerd genoeg om een ochtend workout te doen. Dus het was vandaag enkel fitness. Maar wat een training.
Toegegeven, het was een tijdje geleden dat ik mijn benen nog eens uitgebreid en zwaar trainde, dus vandaag was een ware beproeving.

De oefeningen van vandaag waren:

  • Barbell Squat
  • Single-Leg Leg Press
  • Seated Hamstring Curls
  • Barbell Romanian Deadlifts
  • Leg Extensions
  • Sissy Squats

Het squatten was ongelooflijk zwaar, in totaal 152 herhalingen. En dat was dan nog maar de eerste oefening. Het zal dus niet verwonderen dat het zwaar afzien was vandaag. Ik heb zelfs moeten vloeken op de trap naar de kleedkamer omdat deze er echt te veel aan was om te doen na de training. De afsluitende sissy squats zorgden er voor dat ik het laatste beetje kracht dat ik in mijn benen had er moest uitpersen. Het was dus een beestige training.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *