Blast For Mass Endgame: Dag 10

Woensdag is nog altijd benen dag, en dat zal ik morgen weer weten. De nadruk lag weer op veel herhalingen waarbij je echt diep moet gaan om ze nog allemaal gedaan te krijgen. Het was een zeer pittige training en ook deze week was de trap af en op naar en van de kleedkamer er te veel aan.

  • Leg Press
  • Dumbbell Walking Lunges
  • Leg Extensions
  • Barbell Squats
  • Box jumps
  • Barbell Romanian Deadlifts

De superset van squatten en box jumps was trouwens vrij dodelijk. En het liep zelfs bijna even fout toen ik in mijn laatste set box jumps niet hoog genoeg sprong en bijna op mijn gezicht viel, maar ik kon me tijdig herpakken. Gelukkig hadden niet te veel mensen mijn misser gezien.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *