AC/DC – Rock or Bust

1236171Sinds begin december ligt Rock or Bust, het 15de studio album van AC/DC in de winkels. Met slechts 35 minuten is dit meteen hun kortste album ooit.

Maar niet getreurd, de 11 nummers die op het album staan hebben duidelijk de gekende AC/DC sound. Toegegeven, vernieuwend is het allemaal niet, maar het klinkt wel lekker vertrouwd in de oren en dat is toch wat telt voor de fans.

Kenners zullen dit album niet bij het beste werk van de Australische band rekenen, maar gezien hun groot aantal echt goede nummers en het feit dat Malcom Young door gezondheidsproblemen niet kon meewerken aan de plaat, is dat geeneens zo verwonderlijk.

Maar ondanks dat het geen meesterwerk is, vind ik het best een goed album. Ook al zijn thema’s een beetje zoals we gewoon zijn van AC/DC, waar eigenlijk niets mis mee is, staan de nummers er wel en is het gewoon een aangename plaat om naar te luisteren.

Indien u nog een kerstcadeau zoekt voor iemand die van het beter gitaarwerk houdt, kan ik Rock or Bust alleen maar aanraden. Al was het maar omwille van de geweldige hoes!

Wilt u een echte review van deze cd beluisteren, dan kan u alvast terecht op de website van Humo.

Comments

comments

10 thoughts on “AC/DC – Rock or Bust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *