3 jaar al

Lenka3 jaar geleden veranderde mijn leven compleet. Die avond werd Lenka geboren en was niets meer zoals het geweest wat. Integendeel, alles werd 100 keer beter.

Nooit had ik gedacht dat zo een klein hummeltje zoveel vreugde  kon brengen. Ik ben er nog steeds elke dag verbaasd over. Maar wat ben ik blij dat zij er is, mijn kleine dikke vriendin.

Ondertussen is ze Lenka al geen klein hummeltje meer, maar wordt het een echt meisje. Een meisje met een eigen willetje, want als ze geen zoentje of knuffel wil geven, moet ik niet denken dat ik haar op andere gedachten kan brengen. Maar dat karaktertrekje heeft ze van geen vreemden. Maar toch er gaat geen dag voorbij zonder dat ze mij doet lachen met haar grapjes en gekke uitspraken. En dat zoentje? Dat krijg ik uiteindelijk wel, als ze er nieuwe gemaakt heeft.

De afgelopen drie jaren waren fantastisch en hebben we al een sterke band opgebouwd. Ik kijk er dan ook naar uit wat de komende jaren gaat brengen. Al ben ik er nu al zeker van dat onze band gaat alleen maar sterker gaat worden.

Vandaag is het jouw dag, lieve schat. Gelukkige verjaardag.

Comments

comments

67 thoughts on “3 jaar al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *