10 nutteloze weetjes

Twitter

Vaak gebeurt het op twitter dat een bepaalde gebruiker ergens mee begint en dat het daarna snel door veel mensen opgepikt wordt. Zo werden er de laatste dagen plaatsen tweets gepost met x aantal (nutteloze) weetjes over zichzelf. Soms leuke dingen, maar soms ook openhartige dingen. Maar heel vaak leerde ik nieuwe eigenschappen kennen van mensen waarvan ik dacht dat ik ze al goed kende. En als twitter ancien kon ik moeilijk achter blijven en dus zocht ik ook naar tien weetjes van mezelf die voor publicatie vatbaar zijn.

Ten things about me

  1. Vroeger was karpervissen mijn grootste hobby
  2. Ik ben als kind  ooit zwaar gestraft geweest omdat ik een deel van de 50 frank stukken die mijn ouders spaarden had gestolen
  3. Ik ben als puber geopereerd aan een gedraaide teelbal. Hij kon gered worden.
  4. Ik testte ooit positief op een TBC test en zal dat altijd blijven doen.
  5. Ik heb mijn derde en vierde middelbaar gedubbeld.
  6. Ik werd ooit aangeklaagd voor onrechtmatige vrijheidsberoving. Is nooit iets van verder gekomen.
  7. Ik had in het middelbaar een handeltje in de drankbonnen van het  school.
  8. Toen ik pas werkte, verdiende ik meer geld met portieren in het weekend dan met mijn 40 uren IT job.
  9. Ik kocht ons appartement toen ik nog studeerde.
  10. Ik heb ooit een joint gerookt in het middelbaar tussen twee lessen in.

U mag nu zelf beslissen of u uw mening over mij hoeft te herzien of niet

Comments

comments